CBD15J-Li-S električni paletarJednostavnost, fleksibilnost i mali radijus okretanja čine ovaj paletni viljuškar pogodnim za upotrebu u izuzetno uskim prolazima. Glavni delovi su pokriveni zaštitnim poklopcem, koji je siguran, pouzdan i lak za rastavljanje, pogodan za održavanje i popravku. Hidraulična pumpa je jednostavna i pouzdana. Integrisana ručka čini rad lakim i udobnim. Prenosiva litijumska baterija omogućava laku i brzu zamenu. Uređaj za hitno kretanje unazad obezbeđuje siguran rad. Magnetna kočnica i motorna kočnica se koriste da bi se osigurala sigurnost vožnje. Više opcija kapaciteta baterije zadovoljava zahteve različitih radnih uslova.

  • Kompaktna šasija, pogodna za upotrebu u uskim prostorima
  • Mogućnosti za brzu zamenu baterije
  • Brz i lak pristup svim mehanizmima
  • Izuzetno nizak nivo vibracija i buke
  • Mala potrošnja električne energije

Viljuškar možete poručiti klikom na dugme "zatraži profakturu". Popunite formu sa tačnim podacima i očekujte ubrzo predračun na Vašoj email adresi. Sve zahteve kreirane radnim danima do 15.30 časova, obradićemo istog dana. Zahteve kreirane radnim danima posle 15.30 časova, vikendom i praznicima, obradićemo prvog sledećeg radnog dana.

Ukoliko se predomislite oko modela viljuškara koji želite da kupite, možete zatražiti profakturu za drugi model ili odustati od kupovine.

Nakon evidentirane uplate Vaš viljuškar ćemo pripremiti za preuzimanje. Obavestićemo vas o terminu i lokaciji preuzimanja.

Cena isporuke viljuškara zavisi od veličine i mase viljuškara kao i mesta gde se viljuškar isporučuje.

Na sve Heli proizvode iz magacinskog programa obezbeđujemo garanciju od 12 meseci ili 1.000 radnih sati.

Arhibet
Joter
Brzan plast
Božić i sinovi
D-company
Fabrika šećera Crvenka