CDD15J električni stakerPumpa za podizanje visoke snage i visokih performansi ima visoku efikasnost. Dizajn daje viljuškaru mali radijus upravljanja i proširen pogled. Pogonski sistem sa permanentnim magnetnim motorom ima malu zapreminu, laganu masu i mali gubitak. Vodootporni prekidač ispunjava zahteve teških radnih uslova kao što su hladnoća, vlaga i prašina. LED brojilo električne energije u četiri boje čini ga jednostavnim i direktnim za očitavanje. Spoljno pozicionirani punjač ima bolje performanse hlađenja. Udoban je i lagan za rukovanje pomoću super dugačke ručke koja integriše dugme za podizanje, prekidač ključa, merač struje i koji je ergonomičan. Preciznija kontrola brzine pomoću prekidača. Izdržljivi sa visokokvalitetnim vazdušnim oprugama koje omogućavaju polako i automatsko resetovanje. Gvozdeni čelični štitnik visoke gustine je izdržljiv, čvrst i ima visok zaštitni efekat. Baterija bez održavanja.

Viljuškar možete poručiti klikom na dugme "zatraži profakturu". Popunite formu sa tačnim podacima i očekujte ubrzo predračun na Vašoj email adresi. Sve zahteve kreirane radnim danima do 15.30 časova, obradićemo istog dana. Zahteve kreirane radnim danima posle 15.30 časova, vikendom i praznicima, obradićemo prvog sledećeg radnog dana.

Ukoliko se predomislite oko modela viljuškara koji želite da kupite, možete zatražiti profakturu za drugi model ili odustati od kupovine.

Nakon evidentirane uplate Vaš viljuškar ćemo pripremiti za preuzimanje. Obavestićemo vas o terminu i lokaciji preuzimanja.

Cena isporuke viljuškara zavisi od veličine i mase viljuškara kao i mesta gde se viljuškar isporučuje.

Na sve Heli proizvode iz magacinskog programa obezbeđujemo garanciju od 12 meseci ili 1.000 radnih sati.

Arhibet
Joter
Brzan plast
Božić i sinovi
D-company
Fabrika šećera Crvenka