CDD16J električni staker

AC pogon, bez ugljenih četkica i bez održavanja. ZF prenosna kutija ima vrhunske performanse, visok rad i energetsku efikasnost. Viljuškar ima bočni režim rada i ima mali radijus okretanja i širok pregled. Vodootporni prekidač je pogodan za tešku primenu kao što su hladno, vlažno i prašnjavo okruženje. LED brojilo električne energije sa četiri boje je lako za čitanje. Spoljašnji punjač ima bolje performanse hlađenja. Ručka za upravljanje integriše dugmad za podizanje, prekidač sa ključem i merač električne energije i zadovoljava ergonomske zahteve i olakšava rad. Prekidač male brzine čini kontrolu brzine preciznijom. Može se automatski i polako resetovati i izdržljiv je. Zaštitni štitnik visoke gustine je čvrst i izdržljiv.

Viljuškar možete poručiti klikom na dugme "zatraži profakturu". Popunite formu sa tačnim podacima i očekujte ubrzo predračun na Vašoj email adresi. Sve zahteve kreirane radnim danima do 15.30 časova, obradićemo istog dana. Zahteve kreirane radnim danima posle 15.30 časova, vikendom i praznicima, obradićemo prvog sledećeg radnog dana.

Ukoliko se predomislite oko modela viljuškara koji želite da kupite, možete zatražiti profakturu za drugi model ili odustati od kupovine.

Nakon evidentirane uplate Vaš viljuškar ćemo pripremiti za preuzimanje. Obavestićemo vas o terminu i lokaciji preuzimanja.

Cena isporuke viljuškara zavisi od veličine i mase viljuškara kao i mesta gde se viljuškar isporučuje.

Na sve Heli proizvode iz magacinskog programa obezbeđujemo garanciju od 12 meseci ili 1.000 radnih sati.

Arhibet
Joter
Brzan plast
Božić i sinovi
D-company
Fabrika šećera Crvenka